Vliegen

Op vliegticketsnewyork.org vindt u goedkope vliegtickets naar New York. New York is de grootste stad van Amerika en één van de meest bekende steden in de wereld. Vindt hier direct de goedkoopste vliegticket naar New York. New York is één van de belangrijkste steden in de wereld. New York speelt een leidinggevende en invloedrijke rol in handel en financiën, media, onderwijs, entertainment, kunst, mode en publiciteit in de wereld. Hierdoor is New York internationaal een aantrekkelijke stad geworden.

New York heeft drie grote luchthavens. John F. Kennedy International, Newark Liberty International en LaGuardia. John F. Kennedy International en Newark Liberty International verwerken de meeste internationale vluchten en lange binnenlandse vluchten. LaGuardia is vooral bedoeld voor korte binnenlandse vluchten.

Toerisme in New York

New York trekt jaarlijks erg veel toeristen aan. In 2007 trok New York ruim 45 miljoen binnenlandse en buitenlandse toeristen aan. New York heeft toeristisch erg veel te bieden. Één van de bekendste bezienswaardigheid is het Vrijheidsbeeld, een belangrijke toeristische attractie en een van de meest herkenbare iconen van de Verenigde Staten.

Naast deze bekende bezienswaardigheid heeft New York ook spectaculaire bezienswaardigheden als het Empire State Building, Ellis Island, het Hoofdkwartier van de Verenigde Naties, theaterproducties op Broadway, museums als het Metropolitan Museum of Art en meerdere toeristische plekken zoals Central Park, Washington Square Park, Brooklyn Bridge, Rockefeller Center, Times Square, het Bronx Park met daarin de Bronx Zoo en de New York Botanical Garden, winkelen in Fifth Avenue en Madison Avenues, evenementen als de Halloween Parade in Greenwich Village, de Tribeca Film Festival en gratis optredens in Central Park tijdens Summerstage als aantrekkelijke toeristische plekken.

De meeste toeristen in New York komen uit het Verenigd Koninkrijk, Canada, Duitsland en Frankrijk.

Goedkope Vliegen naar New York

Bent u onder de indruk van New York en bent u op zoek naar een goedkope vliegticket naar New York? Op Vliegticketsnewyork.org vindt u de goedkoopste vliegtickets naar New York. Zoek direct via onze zoekmachine naar een goedkope vliegticket naar New York.